Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне фото з восковою фігурою глави сімейства мультфільму "Суперсімейка" Містера Виняткового і малюком Джек-Джеком. Шанувальники одразу ж почали жартувати, що це точно батько однорічного сина артистки Гектора і нагадувати Анні, що він одружений взагалі.

"❤️", - лаконічно підписала кадр Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Ідеальний чоловік. Мовчить і не ворушиться 🤣🤣🤣", "Дуже!!.БЕРИ!☝️БІЖИ!💃💃💃Поки ніхто не вкрав💕 БІЖИ!!!!", "Він одружений...", "Хочу Вас розчарувати.. у нього є сім'я )) ❤️", "Все б добре. Але у нього дружина і троє дітей 😂🤣🤣🤣", "Малюк схожий на Гектора❤️", "Так ось хто батько Гектора;))💖👍😁📸", "Знайдено батька Гектора".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.