Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість відпочивала на сонячних Мальдівах, звідки виставила оголені знімки в повний зріст, чим викликала фурор в мережі. Відомий шоумен Олександр Педан теж не зміг пройти повз відвертого кадру і вирішив повторити успіх артистки, правда, вже в холодному Києві. Ольга навіть опублікувала колаж, на якому можна побачити неймовірну "схожість".

"Ну пропоную порівняти у кого краще харизма😂😂@pedanos #трусыдлятрусов", - пожартувала Полякова. Фолловери були шоковані: "Оля, у Вас ноги як половина Педана!😂😂", "Там попа пупсика) ну а Ви - лань!", "Одна харизма добре, а дві краще)", "Це Ігор Ніколаєв?", "А розверніться передом )))))".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.