Напередодні візиту співачки Анастасії Іванової (псевдонім "Гречка") до України вона вирішила поділитися цікавими подробицями про себе.

Приміром, одну із найвідоміших композицій "Подружкам-наркоманкам не будет 25" вона написала не про себе, а швидше про оточення. Ймовірно, саме звідси і історія з Земфірою, котра одним махом, критикувавши співачку, зробила її відомою:

"Я взагалі не думаю про своє життя, тому що живу зараз. І мені абсолютно плювати, що буде далі. Найголовніше те, що я знаю - все буде добре", - різко відповіла вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Коли Гречку запитали, що було б, якби Ілон Маск міг виконати одне будь-яке її прохання, про що б вона попросила, артистка пояснила:

"Я б попросила зробити все, як співаю в пісні "Ми просто з інших планет". Побудувати ракету, полетіти і так далі".

Найбільше вона оцінила реально свою популярність тільки в YouTube, бо вважає телебачення мало не застарілим явищем:

"YouTube - круто, а телебачення - це так, на випадок, коли не знаєш, що подивитися. За допомогою YouTube ми вибираємо те, що нам подобається, перемикаємо канали без будь-якого зв'язку, щоб наштовхнутися на те, що нам потрібно".

Алкоголем Гречка не цікавиться взагалі, а людей, котрі не можуть обійтися без чарки, засуджує:

"Не цікаво. Хіба що в виняткові моменти, але я не думаю, що про них варто говорити. Пити - погано. Добре - вчитися, вести правильний спосіб життя, бути крутим чуваком без всього цього", - підсумувала вона.

Дивіться: Гречка - Подружки-наркоманки (2017)

Нагадаємо, співачка Гречка розповіла, що думає про конфлікт України з Росією.Як повідомляв "Знай.ua", ведуча "Орла і Решки" розповіла про поцілунок із Зеленським. Також "Знай.ua" писав, Притула сказав, чого чекати від нової комедії зі смаком "полунички".