Співачка Анастасія Іванова, більш відома під псевдонімом "Гречка" незабаром відвідає з концертом Україну – це буде вперше з того часу, як про неї заговорили соціальні мережі та ЗМІ. Що знає артистка про нашу державу та як ставиться до стосунків з РФ, адже вона уродженка саме цієї країни?

Гречка про Україну

Співачка Гречка
Співачка Гречка

Взимку минулого року альбом Гречки "Зірки тільки вночі" швидко став мережевим хітом. Згодом її назвали "музичним відкриттям року", у липні Земфіра написала знамените "З Гречкою все дуже погано" і зробила Анастасії Іванової безцінну рекламу. На сьогодні Гречка випустила п'ять альбомів, в цілому це більше 30 авторських пісень.

Співачка Гречка
Співачка Гречка

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В одному зі останніх інтерв'ю Гречку попросили розповісти, які асоціації виникають, коли чує абревіатуру "СРСР":

"Ленін, Сталін, вся ця "дичина". Диктатори, які зіпсували життя кільком поколінням. Війна, масонське суспільство. Радянський Союз - це ... просто п**дец".

Співачка Гречка
Співачка Гречка

Найбільше в Україні їй подобається саме наша мова: вона, на її думку, дуже милозвучна, особливо у піснях.

"Мені подобається, що Україна дуже відрізняється у виборі своїх голосів, так би мовити. Коли я була один раз в Україні, по радіо чула просто чарівні чоловічі голоси, у нас в Росії такого немає. Я знаю купу пісень українською, просто до ф*га, але я не знаю, як звуть їх виконавців і всього такого. Просто знаю, що вони є. І це круто", - зазначила артистка.

Співачка Гречка
Співачка Гречка

Про конфлікт з Росією Гречка розповіла, що на її батьківщині не зрозуміти реальної ситуації, їй дуже прикро, що не до всіх дійшло, як усе насправді.

Співачка Гречка
Співачка Гречка

Співачка Гречка
Співачка Гречка

"Коли почався весь рух, я була ще волонтером, ми всім містом збирали подарунки для біженців, посилки для жителів Донбасу. Такі волонтерські рухи були в багатьох містах Росії. Нас часом навіть звільняли від школи, ми брали речі і записували все, як треба", - підсумувала артистка.

Дивіться: Вечірній Ургант. Гречка – "Люби мене люби"

Нагадаємо, Тодоренко показала фото після пологів. Як повідомляв "Знай.ua", Педан з Поляковою порівняли "харизми". Також "Знай.ua" писав, у Львові 12 грудня стартував тиждень допрем'єрних показів в Україні фільму "Секс і нічого особистого", де в ролях знялися улюбленці публіки: Роман Луцький, Наталія Мазур та Сергій Притула.