28-річна телеведуча, співачка і блогерша Регіна Тороденко, яка 5 грудня народила сина, опублікувала у своєму Instagram-профілі нову фотографію. Так, під знімком молода мама написала, що вже зараз почала приводити себе у форму після пологів.

Варто відзначити той факт, що Тодоренко знову і слова не мовила про поповнення в сімействі. Пост дівчина опублікувала в комерційних цілях.

«Дивлюся на свої фото і сумую за худими ногами, тонкою талією і пружними сідницями і стегнами, які так вдало підкреслюють легінси @calzedonia», - написала Регіна.

При цьому телеведуча додала, що їй зараз можна лише мріяти про такий одяг, але вона вже зараз зайнялася своїм тілом і почала худнути до літа.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«А на цьому фото я вже на 5-му місяці вагітності! Поки я тільки мрію про те, щоб знову влізти в обтягуючі штанці, всі, хто старанно качав попу в спортзалі, можуть радіти – час легінсів знову прийшов!... Ну а поки ви розбавляєте вулиці міста своїми модними образами, я пішла худнути до літа», - підсумувала Тодоренко.

Поки Регіна намагається не поширюватися про радісну подію. А ось Влад Топалов тим часом підтвердив журналістам, що він став батьком. За словами музиканта, у них із Тодоренко народився син вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів. Також відомо, що дитина з'явилася на світ 5 грудня в пологовому будинку № 29 імені Н.Е. Баумана в Москві.

Нагадаємо, що через зовсім небагато часу після пологів, артистка почала писати пости в соціальних мережах, однак так і не сказала ні слова про малюка, чим добряче розлютила шанувальників.

Як повідомляв портал Знай.uа, 11 грудня Влад Топалов разом зі своєю сестрою Аліною зустрів Регіну Тодоренко після виписки з пологового будинку.

Також портал Знай.uа писав, що Топалов і Тодоренко залишали пологовий будинок дуже скромно, у супроводі однієї помічниці. Регіна сама тримала дитину на руках. У мережі з'явилися унікальні кадри з лікарні.