Українська телеведуча, акторка Анастасія Коротка, відома за шоу "Орел і Решка" розповіла пікантні подробиці про спільну роботу із гумористом Володимиром Зеленським. Зокрема, зірка згадала ефектний поцілунок та те, як до цього поставився її чоловік Андрій Бедняков.

Настя зіграла одну з головних ролей в романтичній комедії "Кварталу 95" - "Я, ти, він. Вона". Коханого її героїні зіграв Володимир Зеленський. Акторам доводилося цілуватися на зйомках.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

"Це не особистий поцілунок, а поцілунок робочий. І мені хотілося, щоб це було красиво. Тому як воно там було, я не зациклювалася. Мені хотілося, щоб це виглядало красиво: підборіддя друге не сильно стирчало, щоб це було любовно, ніжно" , - розповіла Коротка, додавши, що дублів цієї сцени було багато.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як відомо, стрічка розповідає про непрості сімейні стосунки. Головні герої - Максим і Яна (Володимир Зеленський і Настя Коротка) прожили 10 років у шлюбі.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Однак незабаром пара вирішила розлучитися і спробувати відшукати нове щастя, але вже поза шлюбом. Героями їх нових відносин стали Борис і Олена (Євген Кошовий і Надя Дорофєєва). Картина вийде на екрани 27 грудня.

Дивіться: Я, ти, він, вона (офіційний трейлер)

Анастасія Коротка – чим відома ведуча "Орла і Решки"?

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Коротка брала участь в іграх Клубу веселих і кмітливих, була учасницею команди КВН, завдяки сценічним даними, дотепності, оригінальності мислення і розвиненою ерудиції біографія дівчини незабаром зазнала кардинальних змін.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Настя працювала в декількох місцях, танцювала з місцевим маріупольським колективом і підробляла продавцем. Але після того, як Андрій Бедняков перейшов до складу команди, довелося відмовитися від звичного життя.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Після закінчення навчання дівчина разом з Андрієм поїхала до Києва, де пройшла кастинг на популярне шоу "Велика різниця". Ініціатором поїздки став Бедняков, який з успіхом робив пародії на знаменитостей, будучи гравцем КВК.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

Кар'єра Насті Короткої розвивалася стрімко: пішли зйомки в молодіжному серіалі "Великі почуття", який став дебютним.

Анастасія Коротка
Анастасія Коротка

У 2013 році Коротка почала зніматися в популярному туристичному телепроекті "Орел і Решка". З Бедняковим вони вже зустрічалися, і пропозицію стати співведучою програми дівчина прийняла із захопленням. Після вдалого проходження кастингу Коротка зайняла місце колишньої телеведучої Лесі Никитюк.

Дивіться: інтерв'ю з Анастасією Короткою

Нагадаємо, Леся Нікітюк зустріла Чорну п'ятницю в туалеті.Як повідомляв "Знай.ua", жінка звинувачує відомого артиста у вбивстві власної доньки. Також "Знай.ua" писав, українські зірки в національних костюмах знялися для благодійного календаря.