Буквально днями стало відомо, що скандальна голлівудська актриса і спадкоємиця готельної імперії Періс Хілтон готується стати матір'ю з допомогою донора сперми.

Про це повідомляє видання The Frisky з посиланням на джерело в оточенні дівчини.

Так, згідно інформації наближеної до Хілтон особи, 37-річна актриса захотіла бути матір'ю, тому що бачить, наскільки щаслива після народження дитини її рідна сестра Нікі.

У повідомленні наголошується, що для світської левиці дуже важливо, щоб донор сперми був привабливим, мав високий інтелектуальний рівень і пристойні матеріальні кошти.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До речі, нещодавно Періс Хілтон розірвала заручини з актором Крісом Зілкою. Адже пара досить довго була у відносинах. Спадкоємиця готельного бізнесу довго не коментувала несподіване рішення. Однак днями змогла дати лаконічний коментар.

"Я дуже зайнята. Кожен день я зустрічаю ранок у різних країнах. Тому розумію, що зараз зовсім не готова для створення сім'ї, мені просто не вистачає на це часу", – зізналася Періс Хілтон.

Після цього Кріс заявив про намір забрати обручку вартістю 2 мільйони доларів, який він подарував світській левиці під час зізнання у коханні. Зілка навіть готовий при необхідності звернутися до суду, щоб повернути дорогий перстень. Це свідчить про величезний конфлікт між ними.

Періс Хілтон і Кріс Зілка

Нагадаємо, що Періс Хілтон засвітилася на публіці в дуже яскравому вбранні. Популярна блондинка відкрила модне шоу, яке пройшло в рамках Нью-Йоркського Тижня моди.

Як повідомляв портал Знай.uа, Періс Хілтон розірвала заручини з актором українського походження Кріс Зілка. Вона пояснила це звичайним бажанням зосередитися на кар'єрі. На честь цього у мережі вирішили пригадати найгучніші романи багатої спадкоємиці.

Також портал Знай.uа писав, що Періс Хілтон розповіла про свій перший раз. Коли їй було 15 років, вона зважилася на секс зі своїм 17-річним хлопцем. На жаль, пара протрималася недовго.