Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила провести акцію і подарувати якимось щасливчикам дивани. Виклавши публікацію 13 грудня, артистка сказала, що результатів конкурсу можна буде очікувати 22 листопада, на що фанати відразу звернули увагу. Також Анастасія не забула похвалитися обновками в офісі на тлі стін, суцільно завішаних її портретами.

"Приємна обновка в нашому офісі.😉 Новий диван і скоро приїдуть до нього пуфики кльові.😉", - поділилася новинами Волочкова. Фолловери одразу ж розкритикували балерину: "22 листопада???? Всі розходимося🤦‍♀️ Не бачити нам лухарі дивана. Похміліть хто-небудь смарагд всієї Русі😂", "Ні фуя призів не буде! Машина часу зламалася, в 22 листопада ніхто не їде! Розходимося....", "Дааа Анастасія у вашому офісі диван необхідний ! 😂🤦‍♀️", "І що ж вона весь час лежить? Навіть «працюючи’ в офісі.", "Ух ти навіть офіс є. А я думала ви всередині шкарпеток зустрічі проводите🙌".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.