Скандальна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Знаменитість виставила пікантне фото в халаті з рушником на голові і зізналася, що ніколи не хотіла вийти заміж. Так, артистка вважала, що чоловік злякається, коли побачить її без макіяжу.

"У школі я думала , що заміж не вийду. Мені завжди хотілося свободи . Пам'ятаю , ділилася з подругами страхами : як вранці прокинутися - і без макіяжу , заспаною? Тепер дивуюся , якою іншою була ... Це фото зробила перед виходом на забаву. Євдокія довго намагалася відколупати мої напомаджені калинові губи).", - поділилася спогадами Фреймут. Фолловери розділилися на два табори. Одні захоплювалися Ольгою: "Яка Ви гарна!Приклад справжньоІ жінки😍👌🌹", "Як же вам до лиця бути природньою😍", "Вы завжди гарна, Оля.".

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Іншим же образ зовсім не сподобався: "Так з таким таблом) краще перед чоловіком фарбуватися))😂😂😂", "Аля клоун з бетмена, морок👎", "Моє ставлення до Олі фреймут суперечливе: дратує, але притягує)".

Ранише "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.

Також знаменитість додала спільні знімки в Instagram разом з популярною співачкою Іриною Білик. Фанати ж не відразу впізнали Білик на знімках і подумали, що це Майкл Джексон.