Ольга Фреймут рідко розповідає про своє особисте життя. Телеведуча звикла все тримати в секреті. Але нещодавно вона і її чоловік - Володимир Локотко, генеральний директор "Нового каналу", знялися в чуттєвій фотосесії для журналу Viva.

"У нас з Олею все по-справжньому, дуже міцно, ми йшли до цього плавно. І мені подобається, що сталося саме так. Хоча, може, комусь подобаються красиві історії про кохання з першого погляду", – каже Володимир Локотко, генеральний директор "Нового каналу".

Поруч з ним Ольга Фреймут вперше відчула себе захищеною: "Оля відчула, що зі мною дуже спокійно, надійно, і вона можна розслабитися. Думаю, ось це відчуття для Олі багато значило".

"Нам завжди є про що поговорити, помовчати. Володя дуже мудрий. Ця його мудрість мене просто загартовує! Він найрідніший", - розповіла Фреймут.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram. Нещодавно знаменитість заінтригувала шанувальників чимось новеньким, виклавши колаж з Лесею Українкою. Фанати думають, що артистка хоче випустити нову книгу.

Раніше повідомлялося, що українська телеведуча Ольга Фреймут захоплює своїх фанатів новими знімками. Тепер вона виклала в свій профіль домашню фотографію і поділилася, як їй вдається зберегти обличчя молодим.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

"Я багато уваги приділяю доглядом за шкірою обличчя. Поза зйомками не користуюся косметикою, п'ю багато води і відкриваю вікна на ніч, навіть коли зима. До косметолога я практично не ходжу, бо зрозуміла сама, як доглядати за своїм обличчям", - зазначає Ольга.

Фанати популярної ведучої були в захваті від її зовнішнього вигляду без макіяжу у себе вдома.

Повідомляється, що в найближчі дні "Новий канал" може повідомити про закриття українського шоу "Оля" відомої ведучої і знаменитого "ревізора" Ольга Фреймут.

Нагадаємо, Фреймут анонсувала новий проект.

"Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

"Знай.uа" писав, новий наряд Фреймут насмішив фанатів.