Леся Нікітюк, MamaRika, Мішель Андраде і Олена Венум розповіли історії про найдивніші подарунки. Передає Clutch.

У переддень Нового року зірки розповіли, які подарунки вони не хочуть отримувати ніколи в житті. На шоу "Хто зверху?" на Новому каналі жіноча команда на чолі з Лесею Нікітюк згадала про найкурйозніші випадки, пов'язані із святами.

"Я виросла на районі з пациками, – розповіла блогер Олена Венум. – Там хлопці оригінальністю не відрізняються. Один з них вирішив якось висловити свою симпатію до мене… пляшкою пива. Сказав, що якщо стосунки перейдуть на наступний етап, можливо, наступного разу я отримаю до пива пакетик кальмарів".

Леся Нікітюк розповіла, як одного разу отримала від однокласника плавлений сирок.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми навчалися у спортивному класі, після фізичних навантажень тобі весь час хочеться їсти. Особливо коли ти восьмикласник, – поділилася ведуча Нового каналу. – Моїм ідеальним перекусом був плавлений сирок. Недорого і втамовує відчуття голоду…хвилин на 10. І ось один з моїх однокласників помітив, що я весь час купую сирки. І на свято сказав мені: "Я знаю, що ти точно любиш – на!".

Мішель Андраде згадала набагато більш сумну історію:

"Знаєте, навіть плавлений сирок – це маленький знак уваги. Мені от колись хлопець не подарував нічого".

Наречена коміка Сергія Середи, співачки MamaRika, розповіла, як її намагалися "кадрити" квитками на футбол.

"Це був не Сергій Сергійович, а інший товариш. Щоб привернути мою увагу, він вирішив запросити мене на футбол, подарував квитки. Але футбол я не люблю, тому з чуваком нічого не вийшло. Порада чоловікам: перед тим, як дарувати що-небудь своїй обраниці, не полінуйтеся поцікавитися її уподобаннями".

Нагадаємо, 10 зірок, які зберігають особисте життя за сімома замками.

Раніше Знай.ua повідомляв, Леся Нікітюк виклала невинне фото і спровокувала мовний скандал.

Також Знай.ua писав, MamaRika розповіла про інтим з дівчатами.