У рамках всесвітнього опитування обрали головну законодавицю моди останнього століття. Нею стала легендарна британська актриса Одрі Хепберн, славу якій принесли фільми "Сніданок у Тіффані" і "Моя прекрасна леді". Про це пише на The Telegraph.

Відзначається, щоб вибрати ікону стилю, було опитано 6 тисяч жінок з США, Великобританії, Австралії, Італії та Японії.

"У всіх цих країнах, за винятком США, Одрі Хепберн опинилася на першому місці. Водночас, більшість американців проголосували за дружину Джона Кеннеді - Жаклін. На другому місці за сумарними результатами опитування, опинилася британська принцеса Діана", - йдеться у повідомленні.

Одрі Хепберн - відома американська актриса і фотомодель англійського та нідерландського походження. Вона отримала "Оскар" за кращу жіночу роль у 1953 (фільм «львів»), а також номінувалася на цю нагороду чотири рази: в 1954, 1959, 1961 і 1967 роках. Пік кар'єри Хепберн припав на Золотий вік Голлівуду. Найбільш відомими фільмами з її участю є "Сніданок у Тіффані", "Моя прекрасна леді", "Римські канікули" і "Сабріна".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, колір настрою: який одяг носити знакам Зодіака, щоб бути щасливим.

Як повідомляв портал Знай.ua, саме такі зачіски притягнуть багатсво кожному знаку Зодіака.

Також Знай.ua писав про те, що зірки розповіли, як дружать різні знаки зодіака.