Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким здорово здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в цікавому вбранні, яке складається з темно-синього блискучого костюма, який спокусливо повторює вигини на тілі артистки. Образ Катя доповнила чорними босоніжками на шпильці. На обличчі гумористки яскравий макіяж з акцентом на губи, які нафарбовані червоною помадою. Волосся Варнави зібране у високий хвостик і спадає на плечі, а у вухах оригінальні рожеві сережки.

Найбільше прихильників Каті повеселило те, що в руках вона тримає маленьку кумедну свинку, вбрану в костюм снігуроньки. Варнава як би тягнеться до тварини, щоб поцілувати. В цьому фото є свій резон - скоро ми будемо зустрічати Новий рік, символом якого є жовта свиня.

У підписі до фотографії Катя Варнава написала: "Намагаюся передати помічникам Санти ряд ідей по подарунках для хлопчиків і дівчаток, які погано себе вели в цьому році. Поки складно з ними знайти спільну мову... Мені здається, вони спеціально роблять вигляд, що я їм взагалі не цікава". Шанувальники артистки не залишилися байдужі і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ідеальна пара", "Ти прекрасна", "Яка мила свинка", "Це сестра твоя? Ви дуже схожі", "Ну дуже схожі", "Красиве фото", "Катя, Ви дуже красива і справжня. Зараз мало таких!", "Яка солоденька хрюшечка", "А що з бровами? Пардон", "Прекрасна ідея, Катюша - підкласти кому-небудь свинку під ялинку!", "Така ти прикольна", "Це свинство! Як це вона не захотіла тебе цілувати?", - пишуть фоловери в коментарях.

Нагадаємо, Катя Варнава оселилася в туалеті. Знаменитість опублікувала фото, на якому позує в туалеті і каже, що це її улюблене місце в домі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.