Ось уже другий рік Харві Вайнштейн витрачає чималі гроші на суд з жінками, які звинуватили його в сексуальному насильстві і домаганнях, а кількість обвинувачених все зростає і зростає.

Одна актриса нещодавно подала позов до екс-продюсеру, в якому говорить, що стала його жертвою в 2013 році на кінофестивалі "Сандэрс". У тому ж році Харві нібито змусив дівчину задовольнити його орально в офісі.

Харві Вайнштейн
Харві Вайнштейн

Як говорить потерпіла, продюсер намагався її переконати, заявивши: "Я переспав з Дженніфер Лоуренс, і подивися, де вона; вона тільки що отримала Оскар", — маючи на увазі нагороду за кращу жіночу роль у фільмі "Мій хлопець — псих", продюсером якого був Вайнштейн.

Буквально відразу на виявлені факти з нового позову відповіла Дженніфер Лоуренс. За її словами, у неї з продюсером були тільки ділові відносини:

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Моє серце розривається від болю за всіх жінок, які стали жертвами Харві Вайнштейна... У мене ніколи з ним не було нічого, крім професійних відносин. Це ще один приклад хижацької тактики і брехні, яку він використовував, щоб заманити незліченна кількість жінок".

Нагадаємо, Відомому голлівудському акторові загрожує забуття. І ось чому

Спейсі так і не зніметься в фільмі "Гір" про літературної іконі Горі Видале. Про призначення його на роль стало відомо незадовго до гучного секс-скандалу. І новому фільму можливо, не вдасться побачити світло.

У перші два тижні жовтня 2017 року, коли країна оправлялася від історій New York Times New Yorker щодо Харві Вайнштейна – Кевін Спейсі почав роботу над фільмом від Netflix на залитих сонцем околицях Південної Італії.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Листування розкрила всі: у справі про зґвалтування сином віце-президента "Лукойлу" з'явилися цікаві подробиці

Стали відомі подробиці спілкування між сином віце-президента "Лукойлу" Русланом Шамсуаровим і дівчиною, яка звинуватила його у згвалтуванні

Зараз вже відомо, що дівчина була знайома з Шамсуаровим-молодшим вже кілька місяців, що підтверджується пікантним листуванням між особами..

Також "Знай.uа" писав про те, що Харві Вайнштейн знову в центрі секс-скандалу: що на цей раз