Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото з новоспеченим чоловіком і попросила своїх прихильників підтримати його.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Регіни, вона позує разом з чоловіком Владом Топаловим. Дивлячись на цю парочку починаєш вірити, що любов існує. Тодоренко (ще вагітна) притискається до чоловіка і мило кусає його за ніс, а він злегка посміхається від цього дотику. Для фото Регіна одягла легку бежеву сукню, а Влад позує в білій сорочці. Парочка демонструє на камеру свої обручки.

У підписі до фотографії Регіна Тодоренко звернулася до фоловерів з проханням підтримати її чоловіка і проголосувати за його пісню. "Люди, дорогі! Дякую за добрі коментарі. Завдяки вам ми розвиваємося і підкорюємо нові вершини, саме ви мотивуєте нас йти тільки вперед. Зараз, як ніколи, нам дуже важлива ваша підтримка! Заходьте за посиланням, що у мене в профілі, і голосуйте за пісню чоловіка мого серця @vladtopalovofficial #ТамГдеТы. Наші неймовірно красиві каблучки – @korloff_moscow".

Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим. Фанати вітають пару з народженням малюка, який з'явився на світ 5 грудня. І обіцяють Регіні проголосувати за пісню Влада. А ось деякі переживають за ніс Топалова, щоб Регіна його не відкусила.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками. Знаменита телезірка опублікувала милу фотографію, на якій показала, як займається йогою. Схоже, Регіна і не збирається народжувати, і веде активне життя, до того ж ще і працює.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.