Солістка групи "Время и стекло" Надя Дорофєєва, яка зараз знаходиться на піку своєї популярності, дебютувала в кіно. Вона знялася в українській романтичній комедії "Я, ти, він, вона" – дітище студії Квартал 95, де зіграла коханку коміка Володимира Зеленського. Дорофєєва поділилася враженнями про зйомки і розповіла, які моменти на знімальному майданчику далися їй складніше всього.

"Я не знала, що граю коханку. Я вважала, що ми живемо у цивільному шлюбі, а він мені обіцяв розлучитися. Обіцяв-обіцяв, і я вже його зі своїми батьками знайомила, а мій коханий не дуже добре себе зі мною вів. Ви все побачите", - розповіла Дорофєєва.

Надя розповіла і про те, як їй некомфортно було в багатошаровому японському одязі, і як вона складно вчила японські слова.

"Найскладнішим моментом було, коли мені за п'ять хвилин до того, як я зайшла в кадр, змінили текст повністю. І мені потрібно було говорити японські назви:" нигириси хугасе "," нигириси какунсе "," нигируси когасе ", а я говорила в кадрі: "козаки", і всі дуже сміялися ", - з посмішкою додала Дорофєєва.

Раніше Знай.uа видав всі секрети гарячої співачки Наді Дорофєєвої.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як і про багатьох інших представників зірок жіночої статі, про Дорофєєву теж ходили чутки про те, що вона вагітна. Тому що на одній із фотографій співачки з ідеальним тілом і плоским животом, цей животик виглядав округлим. Що одразу поставило на вуха всіх фанатів. Але Надія швидко розвіяла чутки, давши офіційний коментар, що вона просто переїла.

Спочатку Надя зустрічалася з Володимиром Гудковим, український співак, більш відомий під своїм псевдонімом, а саме Володимир Дантес, він вокаліст Діо.Фільми. Потім вони стали жити в цивільному шлюбі, а в 2015 році вони одружилися. Але вийшла вона заміж лише тоді, коли точно знала, що ці відносини налагоджені. Їх медовий місяць пройшов на Шрі-Ланці. Перед весіллям були дівич-вечір з тематикою Міккі Мауса. На нього запросили відомих особистостей, Настю Каменських та дружину Потапа, Ірину Горовій.

Раніше Знай.uа повідомляв, що Кароль з Дорофєєвої не поділили найголовнішого.

Також Знай.uа розповідав про те, что Надя Дорофєєва шокувала фанатів новою стрижкою.

Нагадаємо,що мама Дорофєєвої відкрила секрети дочки.

Крім цього Знай.uа повідомляв, что Дорофєєва та Позитив прикрасили український глянець.

Нещодавно Надя Дорофєєва показала танцювальне відео зі знімального майданчика.