Скандально відома українська співачка Ані Лорак в черговий раз потрапила до скандалу. На днях зірка, яка нині активно будує кар'єру в Росії, виступила на закритій вечірці в київському готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Про це свідчать фото і відео, що з'явилися у соціальній мережі Instagram.

Організатором корпоративу став український шоумен Дядя Жора. Він заодно виступив і в ролі ведучого. Його напарницею була Леся Никитюк.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На заході Лорак виступила у відвертій сріблястій сукні з паєтками. Ноги співачки оголював великий розріз на стегні. Вона виконала декілька власних композицій, зокрема "Зеркала", "Для тебя", "Серце", "Сон".

На тому ж корпоративі була помічена ще одна українська співачка, яка останнім часом виступає лише в Росії, Світлана Лобода. Лобода ж заспівала свою пісню "Суперзірка", з'явившись на святі в ультракороткому плаття чорного кольору.

Нагадаємо, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

"Знай.uа" писав про те, що Лорак була ошелешена градом незручних запитань від своїх фанатів. Фолловери почали задавати безліч цікавих для них питань і щодо шоу, і особистого характеру. Були і ті, хто розкритикував фото Лорак.

Також "Знай.uа" писав, що Лорак позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.