Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів. Цей раз не став винятком – Волочкова знову викликала шквал обговорень у своїх підписників. Але, як не дивно, не через рекламу.

На своїй сторінці в соціальній мережі Волочкова опублікувала фотографії на яких демонструє свій домашній театр. Але це була б не Волочкова, якщо не було чергової витівки. На фотографіях Анастасія постала на огляд публіки в дивному суцільному купальнику бежевого кольору, який оголює довгі ноги балерини. Але найбільше уваги шанувальників привернули соски артистки, які просвічуються крізь її вбрання.

Така публікація, звичайно ж, не могла пройти повз уваги підписників балерини і вони почали активно її обговорювати. Фоловери в шоці від нових фото в акаунті балерини і благають її не викладати такі знімки.

"Настя, так не можна себе виставляти на показ у такому жахливому вигляді, з такими плечима тільки закриті наряди, а ви робите з себе посміховисько, у вас же росте дочка", "Боже, яке каліцтво. Трансформер якийсь. У цієї жінки є мозок?", "Одягніть бюстгальтер!", "Це що за шкаф чи жіночого роду – шкафчиха?", "У мене травма психологічна. Ну що ж ти страшна така", "Дуже невдале фото, хто вас так спотворює, спеціально чи що?" "Господи, допоможіть Насті прокинутися. Нехай подивиться на себе з боку", - пишуть шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, Волочкова зганьбила батька на весь Instagram, фанати обурені.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що вульгарна Волочкова подалася в монастир.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова показала своїх волохатих друзів.