Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала репетицію якогось концерту, який тримає в таємниці вже не перший рік. Так, артистка розімнулася біля балетного станка з віялами і заінтригувала численними зйомками.

"Вечірня репетиція. Через пару днів почнуться концерти. Встигаю зайти в зал кожен день, незважаючи на численні зйомки 🙂 Життя на пуантах...💃🏼", - поділилася новиною Волочкова. Фолловери взялися коментувати побачене: "Халк, ну скільки можна , купи ти собі батут, підлогу шкода😂", "Як кувалда...Дивно що підлогу ластами не пробила", "Пародія на балет. Важкувато...", "Ать два , рааааааскудрявый клен зелений лист рязной", "Вас груди по підборіддю не б'ють?🤔".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.