Українська популярна співачка Настя Каменських кардинально змінила імідж. Дівчина вирішила приміряти образ блондинки.

Нове амплуа Каменських показала в новому ефірі шоу "Х-фактор".

Також відповідну публікацію Настя опублікувала у своєму Instagram. Крім сценічну діяльність, співачка зараз знімається в шоу "Х-фактор", де є однією з суддів. І навіть її найближчі колеги спочатку не визнали в несподіваному кольорі.

Так, співак і один із суддів Андрій Данилко зізнався, що навіть не впізнав свою колегу.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Зайшов за куліси і не одразу упізнав Настю", - зазначив він.

Користувачі мережі хоча і здивувалися, але в більшості своїй підтримали новий образ Насті.

"Ух ти, несподівано, але ти прекрасна", "Дуже симпатична", "Зовсім інша Настя, мені подобається", "Супер, ти хорошеешь з кожним днем", "Як Барбі", - пишуть коментатори.

Деякі з відданих шанувальників Каменських все-таки не приховували свого розчарування. Вони відзначили, що кучеряве чорне волосся надавали їй індивідуальності, а зараз її не відрізнити від більшості жінок у вітчизняному шоу-бізнесі.

"Я думала це Седокова🔥", "Як Баба Яга", "😵це ж Ганна Седокова?!!!", "Ну не треба воно Вам ... не потрібні ці образи Бионсе Шакір і всіх інших заморських поп... залишайтеся просто Настею Каменських ви набагато крутіше всіх! Нехай вони Вас копіюють ❤️", "Настя,ну де ти береш цю мішуру? Ти ж гарна дівчинка.", "Стала схожа на Седакову, Лободу, Варнаву ..".

Нагадаємо, Настя Каменських загуляла в компанії напівголих дівиць. Каменських показала нову фотографію, на якій позує не одна.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських спровокувала фанатів награною промовою. Настя Каменських вирішила подякувати всю команду, проте фанати помітили недобре.

Знай. ua писав, Каменських переплюнула Сєдокову: фанати благають зупиниться. Настя Каменських останнім часом змінила безліч образів, однак фолловери просять її залишатися індивідуальної.