Стало відомо, що легендарна американська супермодель Сінді Кроуфорд вийшла в світ без своєї обручки. Про це повідомляє видання Radar Online.

Так, джерело таблоїду з оточення пари підтвердило, що після 20-ти років спільного життя 52-річна Сінді Кроуфорд і 56-річний Ренді Гербер справді прийняли рішення розлучитися. За словами інсайдера, ініціатором розриву стосунків стала сама Сінді.

Як з'ясувалося, з тих пір, як їх спільні діти – 17-річна Кайя Гербер, яка стала моделлю року, і син - 19-річний Преслі Гербер подорослішали і переїхали жити окремо, подружжя втратило сенс подальшого спільного проживання і почало постійно скандалити.

Наголошується, що супермодель Сінді Кроуфорд і успішний підприємець і колишній манекенник Ренді Гербер відзначили 20-річчя з дня весілля 29 травня 2018 року. Всі вважали їх однією з найміцніших пар серед знаменитостей. Ходять чутки, ніби пара вже давно не разом, вони просто роблять вигляд на людях, щоб ЗМІ якомога менше згадували про їхнє особисте життя.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

До речі, Сінді Кроуфорд розкрила свій секрет молодості і привабливості. Так, супермодель воліє підтримувати своє тіло в тонусі за допомогою народних засобів. Тричі на тиждень вона вмивається домашнім молоком. Також знаменитість зберігає красу шкіри тим, що завжди користується сонцезахисним кремом.

Нагадаємо, що Сінді Кроуфорд, не дивлячись на свій солідний вік залишається цікавою для модних глянців. У свої 52 роки Кроуфорд стала головною героїнею ювілейного номера іспанського Vogue, який відсвяткував 30-річчя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сінді Кроуфорд тримає себе в формі і не боїться показати шанувальникам, як виглядає без граму косметики. На сторінці Instagram знаменитість опублікувала ранкове фото зі спортивного залу.

Також портал Знай.uа писав, що Моніка Беллуччі після хворобливого розлучення з Венсаном Касселем, показала свого нового обранця. Ним став 36-річний художник Ніколя Лефевр. Різниця у віці парочки всього 18 років.