Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram зворушливими кадрами. Знаменитість показала свою найкращу подружку - маленьку доньку. Так, Кім зізналася, що завжди мріяла про маленьку дівчинку, таку, як Норт.

"Я з кращою подружкою! Норт прийшла провідати мене на знімальному майданчику і сказала "мама, ми можемо зробити фотосесію разом - тільки я і ти!" Я повторювала її пози і вказівки, і ось що вийшло! Я завжди мріяла мати маленьку дівчинку, і вона прекрасна!", - зворушливо підписала Кардашьян. За 20 годин мила серія кадрів зібрала майже 4 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті, але деякі попросили не вирівнювати волосся крихітці Норт, адже вона ризикує сильно його зіпсувати. Також шанувальники були шоковані довжиною сукні світської левиці.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша за іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.