Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк відверто розповіла про свій досвід у нетрадиційних стосунках, а також про стосунки з чоловіками, про коханого чоловіка та про участь в шоу "Танці з зірками" і те, за що їй не соромно.

Про все це Нікітюк зізналась ведучому програми "Слава+".

Так, в ході веселої розмови Леся Нікітюк розповіла про те, що цілувалася із дівчатами і вважає, що це цілком нормально.

Коментуючи чутки про те, що у неї нібито нетрадиційна орієнтація, Леся сказала:

"Звичайно я цілувалася з дівчатами. Так усі дівчата цілуються із дівчатами, це правда. Ну а що тут такого? Так, по-дорослому, в губи. Не в лоб же", — зазначила телеведуча.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Крім того, Леся розповіла про своїх знайомих з нетрадиційною сексуальною орієнтацією і поділилася особистою історією однієї з подруг.

Також Леся Нікітюк розповіла про свою участь в шоу "Танці з зірками", про те, чому поводила себе відповідним чином і зізналась, що їй абсолютно не соромно через це.

Вона розповіла, як готувалася близько місяця до першого виступу і все одно примудрилася забути більшу частину рухів.

Леся зізналась, що найприкрішим для неї було те, що після всіх старань і докладених зусиль, журі не поспішали ставити високі бали.

"Тобі кажуть, вибачте, ви взагалі хто і що ви тут зараз станцювали?", — згадує Леся, та зазначає, що в кінці кожного ефіру хотіла піти з проекту. Кожен танець для неї був фінальним. Але голоси глядачів допомагали зірці залишатися в шоу і продовжувати боротися.

"Мені не соромно за те, що я витворяла в цьому шоу. Абсолютно. Я була такою, яка я вдома, яка я є".

Леся Нікітюк зазначила, що не збиралася змінюватися, перетворюватись на "леді" та "йти гуляти Променадом з білим пуделем в руках". Можливо, саме з цієї причини вона вирвалася в лідери, незважаючи на низькі оцінки суддів.

Нагадаємо, Леся Нікітюк розповіла, що їй приніс святий Миколай.

Як повідомляв портал Знай.ua, Леся Нікітюк вирішила не соромитися і відверто поговорила з фанатами про "це".

Також Знай.ua писав, Притула і Нікітюк поцілувалися на очах у всієї країни