Схоже, що з популярної сімейної пари Ксенії Собчак і Михайла Віторгана утворився трикутник, любовний. Справа в тому, що в соцмережах росіяни повідомили про те, що між Ксенією Собчак і артистом театру Костянтином Богомоловим виник роман.

" У мене батьки у Відні живуть. І тут вони вийшли погуляти 2,5 тижні тому. Перед ними йшла пара і самозабутньо цілувалася. Підійшли, стали обганяти, а це Ксюша з Богомоловим", - написала одна з користувачів мережі.

Шанувальники засумнівалися, чи це не було помилкою, так як в темряві люди могли й помилитися, сплутавши парочку з кимось іншим.

"Так 100%. Вони і не знали до цього моменту, що в мережі про них чутки ходять. Тому були ошелешені. Обігнали їх і заглянули в обличчя. Ксенія була напідпитку і їй було все одно, а Костянтин збентежився", - запевнила всіх автор коментаря.

куди

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Як кажуть, диму без вогню не буває і Костянтин, і Ксенія самі підігріли чутки про свій роман.

У себе на сторінці в соцмережі артист Богомолов розмістив лаконічний пост.

"Немає ні новин, ні гарних картинок, ні розумних думок", - написав він.

Ксюша вставити свої п'ять копійок і прокоментувала пост Костянтина.

"Зате ти є! А значить, все буде", - написала вона.

В миле воркування парочки втрутився чоловік Собчак Максим Віторган, який, до речі, не підписаний на сторінку Богомолова.

"Як мило", - написав Віторган.

Нагадаємо, Ксенія Собчак розповіла, як їй вдалося пережити домашнє насильство: "У нас сталася сварка в машині, і він почав мене бити"

Як раніше повідомляв "Знай.uа" "Трішечки з'явиться животик", - Собчак вивалила всю правду про вагітність

Знаменитість розговорилася в ефірі авторської програми Регіни Тодоренко на каналі "П'ятниця". Журналістка заявила, що чутки про поповнення в її родині абсолютно безпідставні.

"Знай.uа" писав, що На задньому плані будує пики: опубліковано архівне фото молодого Путіна

Фотографією поділився на своїй сторінці у Facebook публіцист Сергій Талк. На чорно-білому фото можна розгледіти молодого Путіна, який скромно стоїть за спиною Анатолія Собчака - свого тодішнього начальника . Знімок був зроблений у 1992 році в Санкт-Петербурзі.