Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram селфі в дзеркалі. Знаменитість вирішила показати, як виглядає без макіяжу і фотошопу, позуючи в рожевому бікіні. Кім натякнула, що їй не вистачає відпочинку під теплим сонечком.

"Мені потрібен спрей для засмаги", - зізналася Кардашьян. За 9 годин кадр набрав майже 3 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті від натуральності світської левиці і апетитних форм, взявшись засипати зірку компліментами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.