Популярна американська модель, телеведуча й мега-зірка шоу-бізнесу Кім Кардашьян шокувала новою фотографією мільйонну армію своїх прихильників, і не тільки їх.

Кім виставила селфі, на якому вона зображена в дуже відвертому образі в вінтажному бікіні від бренду Chanel. Ціна виробу становить $ 1,450. В Instagram під постом світської левиці розгорілася справжня пожежа з коментарів.

Кім назвали "відчайдушною", "сумною" і "вульгарною". Фанати нагадали їй, що вона мати маленьких доньок.

У бікіні, в якому позувала Кім від марки Chanel колекції весна-літо 1996 року, були помічені такі моделі, Єва Герцегова і Стелла Теннант.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Будь ласка, припини постити ці фото, я знаю, ти таким чином хочеш відвернути увагу від тупості твого чоловіка, але подумай про себе і своїх дітей. Ти краще".

"Чому ти в розпачі?"

"Це тільки бізнес, де будуть і її діти. Немає шансів на етику або мораль", - пишуть фолловери Кім Карадашьян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всесвітньо відома світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів новим пікантним знімком в Instagram.

Так, знаменитість зробила дуже дивне селфі, лежачи на ліжку. Груди Кім прикривав занадто маленький бюстгалтер від Chanel.

Варто нагадати, що світська левиця, власниця власного косметичного бренду, сестра Кім Кардашьян, Кайлі Дженнер порадувала фоловерів в Instagram дуже пікантним нарядом. Нещодавно знаменитість виставила селфі в дзеркалі в коротенькому вініловому топі і облягаючих штанях, похвалившись тим, що зараз відпочиває в Маямі.

"Маямі♥️", - лаконічно підписала Дженнер. За 10 годин кадр зібрав 3,6 тис. лайків, а фанати залишилися в захваті і почали розхвалювати яскравий образ і фігуру Кайлі. Були і ті, хто зазначив, що знаменитість їм більше подобається платиновою блондинкою.

Нагадаємо, Кім Кардашьян посадила Каньє Уеста на "голодний пайок".

Як повідомляв Знай.uа Кім Кардашян шокувала новим образом.

Знай.uа писав, російська Кардашьян голяка розсілася над прірвою.