Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким здорово здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в стильному вбранні і привітала шанувальників зі святами. На знімку артистка позує у коричневому піджаку, під яким не видно ні блузки, ні навіть білизни. На її голові темний капелюх, а волосся розпущене і спадає на плечі. На обличчі Катерини акуратний стриманий макіяж, вона уважно дивиться в камеру, а її руки схрещені на грудях. У підписі до фотографії Варнава привітала шанувальників оригінальним постом.

"Не буду питати про передноворічну суєту, про пробки, про 13-ту зарплату, є вона чи це міф. Не буду запитувати, хто що встиг, чи зовсім загруз під кінець року в проблемах. Не хочу знати, хто розлучився перед Новим роком, а хто навпаки вийде кудись там заміж або покурити. Я просто бажаю ВАМ УСІМ ЗДОРОВ'Я І БАГАТО СИЛ і терпіння! Банально? Так, але от повірте, це три кити, на яких ми пливемо далі", - щиро написала артистка.

Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави. Фолловери дякують актрисі за таке тепле привітання і засипають її компліментами. Одні пишуть, що це фото схоже на картину, а інші вважають, що Катя на ньому як скульптура.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Катя Варнава оселилася в туалеті. Знаменитість опублікувала фото, на якому позує в туалеті і каже, що це її улюблене місце в домі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.