Відома російська фрік-мем-панк-рейв-група Little Big шокувала фанатів, знявши спільний кліп з популярною в 90-х групою "Руки вверх!". Сюжет ролика розгортається на сектантській тусовці, де "стоять девченки, стоят в сторонке" з культового хіта групи "Руки Вверх!", а поруч з ними "слэмятся пацаны – спортивные штаны".

Варто відзначити, що "Слэмятся пацаны" набрав вже більше 25 тисяч "лайків" на YouTube. Прихильники залишилися в захваті: "Пуська і Гудок, що може бути божественніше? нічого!)))", "У всіх занижених двенашках країни. Литл Вверх суперкруто", "Найнесподіваніший фіт в 2018", "Ілліч, Гудков і Руки вверх - я в раю".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що вихователька дитячого садка села Баришівка, яка взяла собі псевдонім Alyona Alyona, презентувала нове музичне відео.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також реперша Alyona Alyona увірвалася в столицю на мотоциклі.