Легендарний американський серіал з 90-х повернеться на екрани в новому форматі, але в старому складі. Актори "Беверлі-Хіллз, 90210" вже познайомилися з автором проекту і обговорили сценарій.

Передає Deadline.

У перезапуску відомого телесеріалу братимуть участь зірки в старому складі: Ян Зірінг (Стів Сандерс), Дженні Гарт (Келлі), Торі Спеллінг (Донна) та інші. Роль Шеннен Доерті (Бренду) поки під питанням, оскільки вона довго бореться з раком.

Кажуть, що сценарій проекту від CBS TV Studios має більшість знайомих нам ролей, однак, перезавантаження не буде традиційний. Свіжий "Беверлі Хіллз", 90210, створений письменником і виконавчих продюсерів Майком Чесслером і Крісом Альбергіні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

ЗМІ повідомляють, що актори гратимуть "перебільшені версії самих себе".

Нагадаємо, Гарячі агенти, галактичні тварі і гострий гумор: з'явився трейлер нових "Людей в чорному"

Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди в чорному". Головні ролі в картині виконують Кріс Хэмсворт і Тесса Томпсон.

В новому фільмі, який отримав додаткову назву "Інтернешнл", дія відбувається в Лондоні. Нового агента М, роль якої виконує Томпсон, відправляють в столицю Великобританії для допомоги місцевому відділенню "Людей в чорному" у пошуку шпигуна в їх рядах.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Перша онлайн-бібліотека аудіокниг українською мовою стала доступною

20 грудня запрацював проект “Слухай. Бібліотека аудіокниг українською мовою”, на сайті якого можна слухати безкоштовно украинские аудиокниги.

Також Знай.uа" писав про те, що Росомаху в нових фільмах Marvel може зіграти актор-мем: угадайте кто

Кіану Рівз розповів, що хоче зіграти Россомаху у фільмах всесвіту Marvel.

Про це він поділився з журналістами в інтерв'ю для журналу Screen Geek.

Рівз зізнався, що у нього давно була мрія зіграти супергероя, і його улюбленими персонажами з комисков завжди були Бетмен і Росомаха.