У новорічну ніч гонорари за виступи, тим більше топових артистів, зростають удвічі. На даний момент ціни починаються від 7 тисяч гривень за одне місце. Про це розповів експерт гастрольного бізнесу Юрій Гулевич.

Популярні українські артисти вже визначилися зі своїми новорічними планами. Зараз розпал корпоративів та новорічну ніч багато хто з них також проведуть на сцені. Хоча і не всі.

Бажаючих отримає артиста на новорічний концерт також чимало. І це стосується не тільки Києва. Так, за збірний концерт у Трускавці або Буковелі гостям доведеться викласти 14 тисяч гривень.

Організаторам у новорічну ніч вдасться роздобути Павла Зіброва, Сергія Бабкіна, Мішель Андраде і групу KAZKA до 10 тисяч євро. А ось у топових артистів, які зараз на піку популярності розцінки трохи вище.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Співачка Настя Каменських і кумир дітей Дзідзьо отримують вже близько 20 тисяч євро за новорічний корпоратив. Монатіка можна запросити за 25 тисяч євро, а підкорювача вовчиць Винника і зовсім за 30 тисяч євро.

При цьому деякі зірки відмовляються від корпоративу в новорічну ніч для того, щоб відзначити свято в колі сім'ї.

"Святослав Вакарчук. Правда, один раз він таки виступив у Києві, на Майдані. Але тоді це було міське захід. Вакарчук — дорогою артист. Його гонорар — не менше 100 тисяч доларів. В цьому році в новорічну ніч не працює і Володимир Зеленський. Відмовилася від виступів також Ольга Полякова. Вона вже заявила, що зустріне Новий рік з сім'єю на відпочинку", - зазначає експерт.

Нагадаємо, для кого виступали Лорак і Лобода в Києві: стала відома таємнича особистість. Лорак і Лобода виступили у Києві на закритій вечірці.

Як повідомляв Знай. ua, Кароль, Винник, TAYANNA і Сердючка: скільки коштує виступ на Новий рік. Стало відомо, скільки потрібно буде викласти за виступ зірок на Новий рік.

Знай. ua писав, що Лобода і Лорак на закритій вечірці в Києві: для кого витанцьовували топові українські зірки. Закрита вечірка пройшла в Career at Fairmont Grand Hotel Kyiv.