Російський співак Філіп Кіркоров назвав причину розлучення з легендою пострадянської естради Аллою Пугачовою.

Філіп акцентував, що сам винен в розлученні, так як "не виправдав надій великої жінки" і не міг приділяти їй увагу.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров


"З Аллою Пугачовою багато хто був поруч, багатьом вона дала путівку в життя. В розлученні винен, звичайно ж, я. Я не виправдав надії великої жінки. Вона заслуговувала набагато більше уваги, яке зараз сповна отримує з боку Максима. Я б цього їй не зміг забезпечити", – каже Філіп, додаючи, що скоріш за все, всьому виною його самозакоханість.

Кіркоров назвав однією з причин свою високомірність, а також неможливість поєднувати сцену і сім'ю.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Я не вмів себе розподіляти і на будинок, і на сцену. Я був в ейфорії, бажання підкорити весь світ, забуваючи про те, що поруч людина, якій потрібна увага. Природно, я за це поплатився. Про що, звичайно, шкодую. Але дивлячись на те, як Алла щаслива, як проводить час, в якому умиротворення перебуває, я щасливий сам", – зазначає Кіркоров

Нагадаємо, Кіркорову та Мойсея сказали правду в очі: півняча кодла

Поки представники європейського важкого металу бадьоро матюкаються в адресу Росії, представники діаметрально протилежного стилю з самої Росії розмірковують над ідеєю участі в новорічних “Блакитних вогниках”. Ідея на перший погляд екстравагантна, але, тим не менш, вона виходить не від самих реперів, а як раз-таки від представників влади.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Шанувальники не можуть прийти в себе від останнього відео з Пугачовою: земля їй пухом

Примадонну російської естради Аллу Пугачову, якій наступного року виповнюється 70 років, фанати рознесли в пух і прах за наряд, який помітили на одному з відео в мережі.

Про це пише Politeka.

Напередодні, 11 грудня, Пугачова відгуляв на дні народження своєї подруги - адвоката і світської левиці Іди Достман. На свято вона приїхала не одна. А привезла чимало зіркових гостей, серед яких були Володимир Винокур, Наташа Корольова, Микола Басков та інші.

Також Знай.uа" писав про те, що Кіркоров несподівано зізнався, чому заздрить Лорак