Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася все тим же залицяльником, обличчя якого не показує довгий час. Так, артистка в черговий раз виставила напоказ покалічені ноги, моторошний манікюр і педикюр, зате вперше засвітила своє татуювання і годинник коханого.

"Переплетення душ, сердець і рук.❤️ А годинник, ремені і смугасті шкарпетки можуть бути не в єдиному екземплярі у коханого чоловіка.😂 І, повірте, такі можуть бути не тільки у мого.💪🏻💃🏼🤣 #носкигода" - вирішила пожартувати Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Цікаво, а колір лаку буває інший? 💅", "Ноги такі дивні на руки схожі жесть", "Зовсім дах поїхав, постити таку хрінь! Настя, повір це нецікаво нікому. Запала ти на годиннику, шкарпетках, руках. Головоньку тобі лікувати треба.", "😂перший раз бачу,щоб пальці на ногах ,стискалися в кулак 🙈👊", "Чому вічно скрючені ноги?".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.