Днями російському співаку Вікторові Салтикову, який прибув у еаропорт Бориспіль, відмовили у можливості перебування на території України.

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

Про це повідомив сам співак на сторінці у Instagram. У повідомленні йдеться, що йому 20 грудня відмовили у в'їзді в Україну в аеропорту "Бориспіль", за що зірка 90-их збирається подавати на українську владу до суду.

Салтиков стверджує, що тільки за 2018 рік він відвідував Україну чотири рази, проте цього разу йому заявили, що у нього нібито відсутні кошти і відмовили у в'їзді.

Віктор Салтиков
Віктор Салтиков

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Я в цьому році був чотири рази, в цей раз не пустили, обгрунтували це все відсутністю грошових коштів. Я немалобюджетна людина, у мене є кошти... Маленька дівчинка прийняла таке рішення, я буду подавати в суд на українську владу", - обурився Салтиков у відеозверненні.

Нагадаємо, російському співакові Віктору Салтикову заборонили в'їзд в Україну – він не зміг залишити столичний аеропорт "Бориспіль", куди прибув ще 20 грудня.

Раніше Знай.uа писав про те, що російський актор Іван Охлобистін, якому давно і надовго заборонений в'їзд в Україну за скандальні пропутінські настрої, рознервувався через надання автокефалії Української православної церкви, передає Politeka з посиланням на блогера "Фашик Донецький".

"У Охлобистіна теж пер*ак горить. Супер", — коментує блогер.

Охлобистін заявив, що українці, мовляв, ще повернуться до Росії, в той же час користувачі Мережі завалили це відео коментарями, не соромлячись висловлювати все, що думають про актора.

"Він погано закінчить", "Що згорить, те не зогниє", "Який треш. Ось це руський світ в голові", "Це чудово. Скрін і зберігати. Щоб потім було що пред'явити", "Сатана розлючений, значить все правильно", "Шизофренік", "хвора людина, що з нього взяти", — пишуть вони.

Також Знай.uа повідомляв, що на території Волинської області заборонили публічне використання російськомовного продукту.