Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже недоречною сукнею на премії "Людина року". Так, артистка вийшла на червону доріжку в прозорому вбранні, під яким виднілося лише тілесне боді.

"На врученні Премії Людина року журналу FB @fb_journal @goldenpalace_moscow Тут завжди зустрічаю добрих друзів. Спасибі Діані @fadzdiana за прекрасну організацію заходів і , @record_imedia за улюблені квіти і ще й подарунки.🌺 А як вам моя сукня від Іринки @irneste ?🐒", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Я ніколи не писала нічого поганого... Але сукня на Вас, Настя, виглядає огидно! Огидно. Ірочка Вас ненавидить.", "Наша краще всіх😂😂😂!!! Всі як обосриші, а наша нарядна, з манікюром, педикюром і зубками запломбованими. Шкода ліфчика не видно😢... Таку красу потрібно тримати в руках, замість сумочки!", "Сісяо - млинці штангіста😂 один млинець лежить на захід, другий на схід😅", "Тільки не кажіть що там у вас теж на спині ліфак стирчить".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.