Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram незвичайним відео. Знаменитість записала невеликий туторіал, показавши свій варіант святкового макіяжу для Vogue. Неозброєним оком можна легко помітити, що Кім використовує неймовірну кількість косметики.

"Урок мого святкового макіяжу на Vogue.com!!!", - похвалилася Кардашьян. За кілька днів ролик зібрав майже 5,3 млн. переглядів. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні розхвалювали і дякували Кім, захоплюючись її красою. Були і ті, хто зазначив, що сам процес більше нагадує фільм жахів, особливо момент, де світська левиця смикає себе за вії.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.