Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже незвичайним образом. Знаменитість вирішила зворушливо привітати всіх фанатів з Різдвом, виставивши кадр з недавньої фотосесії. Так, артистка позувала в дуже ніжній сукні з відкритими плечима, зібравши волосся у високу зачіску.

"Бажаю вам чарівного і блаженного свята!Щасливого Різдва і щасливого Нового року!" - трепетно підписала кадр Джамала. Фолловери почали захоплюватися і вітати співачку у відповідь: "З Різдвом, дорога Джа❤️ Нехай завжди буде у вашому домі щастя, затишок і тепло❤️", "Джамала ви дуже сильно сильно сильно гарна", "Така гарна я не можууу😍💔💋", "З чубком дуже красиво, так жіночно".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.