Американський актор Кевін Спейсі вперше після скандалу записав відеозвернення. Ролик опубліковано на відеохостингу YouTube.

При цьому актор, якого звинувачують в сексуальних домаганнях, опублікував відеозвернення від особи Френка Андервуда, головного героя серіалу "Картковий будиночок", персонаж якого вбили в останньому сезоні.

"Я знаю, чого ви хочете. Звичайно, нас намагалися розлучити, але те, що є між нами, занадто міцне. Зрештою, ми ділилися всім один з одним. Я розповідав вам про своїх х найпотаємніших і похмурі таємниці. Я показав тобі, на що здатні люди, шокував тебе своєю відвертістю, хоча при цьому я швидше кидав тобі виклик і змушував замислитися", - говорить Спейсі у зверненні.

Актор висловив упевненість в тому, що глядачі хочуть його повернути і звертає увагу фанатів на той факт, що вони не бачили його смерті.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Кевін Спейсі заінтригував акторів не тільки таким гучним зверненням, але і тим, що на останній фразі одягає кільце. Саме те, що глядачі серіалу "Картковий будиночок" побачили на пальці Клер Андервуд, його дружини, коли вона стояла на його могилі:

"Незважаючи на всю цю нісенітницю, ворожість, гучні заголовки, оголошення імпічменту без суду. Незважаючи ні на що — навіть на мою власну смерть, я відчуваю себе дуже добре. З кожним днем моя впевненість в тому, що скоро ви дізнаєтеся всю правду, зростає. Постійте… З іншого боку, якщо подумати, ви ж так і не бачили моменту моєї смерті, чи не правда? Висновки можуть бути помилковими. Скучили по мені?"

Раніше стало відомо, що суд штату Массачусетс готується пред'явити Кевіну Спейсі чергове звинувачення в сексуальних домаганнях, а також побиття 18-річного підлітка. Перше засідання суду, на якому розглядалися питання технічного характеру, що відбулося 20 грудня, а 7 січня Спейсі будуть пред'явлені офіційні кримінальні звинувачення.

Нагадаємо, відомому голлівудському акторові загрожує забуття. Кевіну Спейсі пророкують безрадісне майбутнє.

Як повідомляв Знай. ua, Дженніфер Лоуренс вперше заговорила про головне ґвалтівника Голлівуду. Ось вже другий рік Харві Вайнштейн витрачає чималі гроші на суд з жінками, які звинуватили його в сексуальному насильстві і домаганнях, а кількість обвинувачених все зростає і зростає.

Знай. ua писав, що після секс-скандалу творці "Карткового будиночка" поставили Спейсі справжню могилу. Нещодавно на екрани вийшов останній сезон серіалу.

Відео Кевіна Спейсі з перекладом: