26 грудня відомому артисту Михайлу Боярському виповнилося 69 років.

Боярський
Боярський

"Головний мушкетер" Михайло Боярський 26 грудня відзначає день народження — йому виповнюється 69 років. Народний артист РФ поділився, що найкращим подарунком стало народження онука Григорія.

Нагадаємо, що на початку грудня актриса Єлизавета Боярська народила сина Григорія. Це друга дитина Єлизавети і актора Максима Матвєєва. У квітні 2012 року у них народився первісток Андрій.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Це чудовий фінал року, який увінчався народженням Гришки, це дуже приємно", — розповів Боярський.

Журналісти також запитали народного артиста про плани на Новий рік. Артист зазначив, що свято він проведе в сімейному колі. Всі робочі виступи закінчаться для нього 27 грудня, а потім співак буде відпочивати.

Раніше ми писали, що внучці російського актора Михайла Боярського, Катерині, виповнилося 20 років. Фото з привітанням опублікував батько іменинниці депутат Сергій Боярський.

Михайло Боярський має також дочку Єлизавету. Вона одружена з актором Максимом Матвєєвим, разом вони виховують двох синів.

Раніше ми повідомляли, що легендарна радянська і російська актриса, зірка фільмів "Собака на сіні" та "Д'артаньян і три мушкетери" Маргарита Терехова практично прикута до ліжка і не має грошей на лікування.

З'ясувалося, що 10 років тому артистці поставили страшний діагноз - хвороба Альцгеймера, і з кожним роком її стан все більше погіршується.

Рідні актриси розповідають, що Маргарита стала відрізнятися забудькуватістю, неуважністю, перестала показуватися на людях. Однак, останнім часом Тереховій стало значно гірше, розповіли її син і дочка в ефірі однієї з російських передач.

Родичі додали, що для повноцінного лікування потрібна значна сума, однак ні сама Маргарита, ні її близькі не мають таких грошей. Тому вони були змушені звернутися до шанувальників творчості Терехової за допомогою і попросити грошей у всіх небайдужих.

Раніше Знай.uа писав, що російський актор Михайло Боярський відкрито підтримав Україну та зазначив, що нічого страшного в цьому немає.

Нагадаємо, що Єлизавета Боярська розірвала шлюб Максима Матвєєва з Яною Сексто., пара не пережила навіть першої річниці.

Знай.ua писав, що дружина Боярського Лариса Луппіан кілька років після одруження лікувала актора від алкоголізму.