Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість в черговий раз похвалилася коханим чоловіком, ім'я, особистість і обличчя якого ретельно приховує. Так, артистка впала в обійми залицяльникові, написавши зворушливий пост.

"Це така радість-перебувати в обіймах коханої людини.🙏🏻 Засинати і прокидатися в них так трепетно.. Вони зігрівають в будь-які морози.💨 І втішають в хвилини смутку. В таких обіймах завжди затишно і спокійно.🙏🏻 Повірте, це така цінність! У кого вона є, бережіть.🙏🏻 Ось і я бережу в моєму серці і душі...Не демонструючи коханого. (Тільки це чомусь викликає ще більший ажіотаж🤷‍♀️). І він дорожить тишею нашої радості і відносин. Бажаю вам всім в Новому році зустріти любов, кохати і бути коханими.❤️ А якщо вже щасливі - цінуйте і бережіть.", - порадила всім Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "А чому він у сланцях на снігу?", "А чому у "коханого" пластмасові шльопанці на ногах???😂😂😂", "Епрст, він чо в чорних сланцях, я ржу, Наська купи ти йому хоч туфлята", "ООО!Гарний, дуже гарний чоловік, можна позаздрити! Тільки не зрозумію з якої він сторони?🤔".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.