Відомий український співак Олександр Кривошапко, який здобув популярність після перемоги на відомому шоу "Х-фактор", виклав у мережу новий кліп на авторську пісню Just give me love.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі виконавця.

Варто зазначити, що в музичному відео Олександр виступає разом з оркестром, паралельно з цим показується, як він приймає участь в бійцівському поєдинку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Цю англомовну композицію написав для Кривошапко італійський композитор П'єрпаоло Гуерріно. Також він виступив продюсером пісні. Кліп Just give me love зняв режисер Віктор Скуратівський, який раніше створив музичні відео для Ані Лорак, Марії Яремчук, гурту "Друга ріка" та інших відомих виконавців. Зокрема, він створив кліп на пісню "Попелюшка", яку виконали разом гурти "Тартак" та "Нумер 482".

Варто нагадати, що продюсер з Балтімора під псевдонімом Caz виклала в Twiiter відео, на якому говорить таким самим голосом, як і помічник Siri від Apple. Якщо закрити очі, відрізнити від оригіналу дуже важко.

Однак користувачі не повірили дівчині і сказали, що голос був спеціально накладено на ролик. Тоді Caz записала окреме відео, де розповіла, що вона насправді так розмовляє і довела це, сказавши ще кілька фраз у стилі Siri.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Джамала зробила своєрідний подарунок своїм шанувальникам. Артистка переспівала популярну різдвяну композицію " All I Want For Christmas Is You. У цьому їй допомогла її команда. Різдвяний хіт співачка розмітила на своїй сторінці в Instagram. Вітаю всіх з Новим роком та Різдвом! Спасибі, що були поруч цей рік", - підписала ролик Джамала таким чином дякуючи своїй команді.

Нагадаємо, розпусна кішка Астаф'єва довела Париж до екстазу: шукала кохання.

Як повідомляв Знай.uа мама Насті Каменських несподівано розповіла про стосунки доньки: Так склалося життя, що вона зустріла Олексія.

Знай.uа писав, Астаф'єва допоможе пережити зиму: неймовірний голос.