Відома українська співачка, колишня учасниця шоу "Х-фактор", Сюзанна Варніна нещодавно виклала в мережу свої оголені фото. Серія відвертих знімків з'явилася на сторінці в Інстаграм співачки.

На фото Сюзанна позує топлес, прикриваючи груди руками. Судячи з підпису, так дівчина намагається закликати прихильників більше цікавитися своїм тілом, мистецтвом і спортом.

"Серйозно! Тіло-це інструмент, Чохол, біомеханізм. Тіло в якому ми живемо. Люди ,ходіть в музеї - підглядайте там пози статуй і пробуйте класичні позиції в тілі ,просто так !Вивчайте свою фізіологію ,випробовуйте на витривалість –дрессируйте. М'язова радість ,хай живе, Велика!" - пише Сюзанна.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У коментарях шанувальники захоплюються розкішною фігурою Сюзанни і пишуть їй компліменти.

"Ви з Ромою прекрасні! Ви даруєте енергію і настрій на цілий день як позитивний так і не дуже але це все одно добре! Для мене ви як найяскравіші зірки на небі у порівнянні з іншими тьмяними. Обожнюю вас", "Ти чудо!!!!!", "Яка ж ти неймовірна, дуже гарна зовнішність", "Божевільне відчуття, наче я тебе знаю з раннього дитинства. Обожнюю".

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка, екс-учасниця шоу "Х-фактор" Сюзанна Варніна під час виступу з чоловіком Романом Варніним, лідером групи "Мальбэк", розгорнула справжню драму. Зі сцени співачка почала звинувачувати чоловіка у побитті. Замість того, щоб зняти побої в ОВС, Сюзанна почала кричати про це на сцені.

Відповідний відеозапис було опубліковано на YouTube.

Виконавиця взяла у чоловіка мікрофон і заспівала:

"Я плачу сльозами з солі, тому що Рома б'є мене, і я розлучаюся з ним. Це розлучення Мальбека і Сюзанни. Це кінець стосунків Сюзанни і Мальбэк"

Нагадаємо, Настя Каменських і Потап не приховують теплих почуттів, тому знаменитість похвалилася колечком.

Раніше Знай.ua повідомляв, виступ зірки 90-х на Х-факторі ледь не закінчилося подвійною трагедією.

Також Знай.ua писав, 5 найяскравіших виступів на кастингу Х-Фактор 9.