Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася ногами коханого чоловіка, якого ховає від очей шанувальників вже який місяць. Так, артистка розвалилася з новим залицяльником на снігу, надівши тапки і теплі шкарпетки.

"Ось ми сперечаємося з коханим, у кого ноги довші.🤣😂 Вгадайте де чиї.😂 Тільки не переплутайте шкарпетки, тапочки і кросівки.!🤣💪🏻", - пожартувала Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Анастасія, перестаньте відволікати двірника від роботи!!", "Пластикові тапки рулять...відразу видно що лежить прима ...💪👍", "Покажіть ще 2 дупи. І ми визначимо де чия? Як вам такий фасон?", "Ви хоч закушуйте сиром , який вчора друзі прислали! А то так і заснете в снігу 🤣", "Цікаво, скільки потрібно влити в себе, щоб дійти до такої ницості. Ясна річ до ресторану вже не долізе. Локація одна і та ж-під будиночком прислуги.".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.