Відома російська співачка, колишня учасниця групи "Фабрика", Саті Казанова склала список найгірших новорічних подарунків. Про це пише Clutch.

Звичайно, від рідних і близьких на новорічні свята завжди хочеться отримати щось особливе, а не стандартний набір з дезодорантами і шампунями. Адже подарунок, по суті, показує твоє ставлення до людини і твоє розуміння його смаків.

Саті Казанова зізналася, що часто отримує абсолютно непотрібні подарунки, які часом її навіть ображають. Тому вона склала список речей, яких не можна дарувати не тільки на Новий рік, але і на будь-які інші свята:

Косметичні набори з серії дезодоранти/парфумерні/банні. Таке можна дарувати тільки якщо точно знаєш, що ці предмети потрібні людині.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Попсові" книги з розряду "найкрасивіші місця". Співачка вважає, що такі книги тільки захаращують полиці.

Кухонне начиння. Сковорідки і каструлі людина сама собі може купити.

Нижня білизна. Це дуже інтимний подарунок, який приємно отримувати, хіба що, від коханої людини.

Тварини. Це велика відповідальність і ви не можете точно знати, чи готова зараз людина завести живність.

Сертифікати, купони і дисконтні талони куди завгодно. Зазвичай такі речі мають обмежений термін дії. І відправляються у смітник, оскільки часу на них так і не знаходиться.

Спідниці і сукні без форми і розміру. Це ніхто не носить.

Феєрверки, хлопавки, петарди. Це просто дуже дивний подарунок.

Подарунки, які тобі подарували і які тобі не потрібні. Передаровуючи непотрібне, ти ризикуєш отримати його знову собі. Ну, як закон карми.

Нагадаємо, астрологи розповіли, що подарує 2019 рік кожному знаку Зодіаку.

Раніше Знай.ua повідомляв, найкращі рецепти до свята на Новий рік 2019.

Також Знай.ua писав, що бюджетне меню з українських продуктів і напоїв вітчизняного виробництва, подорожчало за рік майже на 10%.