Найскандальніша українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділитися з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз Фреймут порадувала фоловерів новим фото, на якому позує з оберемком шоколадок.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ольги Фреймут, вона позує, стоячи на сходинках в білій блузці і тримає в руках кілька шоколадок "Корона". Волосся телеведучої розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії Ольга написала, що влаштує розіграш, призом якого стане місячний запас шоколадок.

"Для мене «сидіти на дієті» щось схоже до «сидіти у в’язниці». Тому надаю перевагу здоровому харчуванню і аж ніяк не відмовляюся від шоколаду. Це для мене якийсь зв’язок з дитинством. Пам’ятаю, як з братом та сестрою ділили плиточку на трьох напередодні новорічних свят. Батьки не могли купувати нам таку смакоту щодня. Вирішила вас потішити, сповнена ностальгією. Пропоную взяти участь у грі. Просто здогадайтеся, який із смаків шоколаду Корона радував мене найбільше цього року? Можливо, це чорний, чи молочний, чи чорний пористий, чи апельсин+крем чи навіть з лісовими горіхами? Серед тих, хто вгадає правильно, я розіграю 31 грудня місячний запас шоколаду «Корона». Переможця оберу рандомно і відмічу в коментарі до цього посту. Чекаю на відповіді", - підписала фотографію Фреймут.

Шанувальники не змогли пройти повз такої привабливої пропозиції від телезірки і почали навперебій писати коментарі, вгадуючи, які шоколадки Фреймут любить найбільше.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.