Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує у натовпі шанувальників. Артистка розповіла, що прийшла перевірити устаткування перед концертом в московському Крокус Сіті Холі, як раптом її помітив натовп юних шанувальників. На знімку видно кілька десятків молодих людей, одягнених у жовте. Сама артистка одягнена в чорну куртку і жовту шапку. На її очах сонцезахисні окуляри, а волосся зібране ззаду під шапкою так, що визирає тільки чубчик.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Зайшла на перевірку технологічних рішень в Крокус, і тут мене виявили". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку компліментами в коментарях. А деякі помітили втомлений вигляд Світлани і порадили їй більше спати і відпочивати.

"Навала міньйонів", "Банда курчат з мамкою", "Жовтенькі скрізь", "Круті окуляри", "Лобода, а ти красива як би", "Міньйони обліпили", "Колір настрою жовтий", "Але ти ж #суперзірка", "Світлана – розкішна жінка", "Окуляри ну просто супер", "Крута красуня", "Світлана, ти найкраща", "Прям не сховатися і не втекти", "Одяг у Світлани прямо бомж-стайл якийсь", - пишуть в коментарях до фотографії Світлани Лободи.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.