Співак та композитор MONATIK тримає своє особисте життя подалі від об'єктивів папараці і преси. Мабуть, вважає, що щастя любить тишу. Однак дружина виконавця, Ірина Демічева, нещодавно сама не втрималася, і зворушила соціальну мережу Instagram фотографіями з чоловіком. Особливо фанатам сподобалася перша фотографія з серії знімків. Нещодавно Ірина опублікувала у своєму мікроблозі фото, де співак ніжно обіймає кохану зі спини і щасливо посміхається.

"Для мене і всіх наших Дмитро Монатік найкращий! Артист, чоловік, людина!" – написала Демічева в супровідному коментарі до фото.

Реакція шанувальників не змусила себе чекати.

«Яке круте перше фото, Іріша», «Які ж ви круті. З прийдешніми», «Неймовірні», «Класні!», «На такі фото, можу дивитись вічно! Ви прекрасні!», «Які ви хороші!», «Ируся, ти чарівна», «Яке круте перше фото, Іріша. Це безумовна любов!», «Обожнюю вас», «Боже, це неймовірна пара! Захоплююся вами! Красиві!» — написали в Мережі.

Відомо, що Ірина Демічева працює у команді з Дмитром, є його директором, головною музою і матір'ю двох синів. Дмитро Іриною одружилися у 2015 році. У тому ж році в них народився перший син. А через два роки вони стали батьками ще одного хлопчика.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше артист поділився запальним саундтреком до фільму "Секс і нічого особистого".

Популярний український виконавець MONATIK представив світові нову гарячу пісню. Трек "Все, що мені потрібно" був створений для еротичної комедії "Секс і нічого особистого".

Відео з новою композицією з'явилося на YouTube-каналі виконавця.

"Нам була дана танцювальна сцена з головними героями. А це те, що особисто мені максимально імпонує. Тому що ми знаємо, що таке з'єднувати душу з танцем. Тут йдеться про любов про те, що в підсумку виявляється найважливішим душевним станом головного героя стрічки. Саме цей настрій ми намагалися впровадити в пісню — сукупність танцю душі і тіла. Це все, що потрібно. І не тільки мені", — розповів про нову пісню Дмитро.

Нагадаємо, Дмитро Монатік поділився з численними фанатами новим знімком в Instagram. Знаменитість нещодавно відправився в Париж і залишився просто в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Діма Монатік поділився з шанувальниками зворушливими фотографіями своїх синів.

Знай.uа писав, Monatik нещодавно здивував шанувальників новим яскравим і душевним кліпом на пісню "Зашиває душу".