Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram веселими кадрами. Знаменитість показала, як відсвяткувала Різдво з Періс Хілтон, з'їхавши з гори на санчатах в розкішних сукнях і на підборах. Так, Кім побажала всім щасливого Нового року, похвалившись ідеальною фігурою.

"Вітаємо з Періс Хілтон всіх з Новим Роком!", - лаконічно підписала Кардашьян. За 14 годин кадр набрав 3,7 млн. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали відзначати, що Кім дуже схудла, а також вітати знаменитостей зі святом у відповідь.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більш іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.