Не секрет, що шлюб з принцом Гаррі став не першим зануренням у сімейне життя для Меган Маркл. Проте деякі деталі її одруження з американським продюсером Тревором Енджелсоном стали відомі тільки зараз. Як мінімум, на одному весіллі Меган точно було весело.

Сотні гостей її чотириденної урочистості на Ямайці були запропоновані не тільки ром і насичена розважальна програма на пляжі, але і марихуана. За даними The Sun, ця ідея виникла у самої нареченої, яка замовила канабіс і особисто допомагала скрутити близько 200 косяків у своєму номері.

30-річна Меган тоді і подумати не могла, що через сім років стане герцогинею, а новину про її кохання до марихуани облетить всі ЗМІ. Букінгемський палац поки відмовляється давати коментарі, але буде складно заперечувати, що Маркл –душа компанії: The Sun опублікував листування актриси з подругою, у якому Меган розмірковує, як краще піднести гостям травичку.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

За словами інсайдера, майбутня герцогиня хотіла таким чином додати вечірці вогню і зробити її такою, що запам'ятовується. При цьому сама Меган ніколи не зловживала наркотиками: її зведений брат часто курив марихуану з друзями, а батько іноді вживав кокаїн, але актрису заборонені речовини не цікавили навіть в підлітковому віці.

Тим не менш, у палаці від такої новини не будуть у захваті: по-перше, купівля марихуани в підворіттях на Ямайці – незаконне і небезпечне заняття, яке часто оберталося для туристів ризиком для життя або десятьма днями за гратами.

По-друге, ставлення королівської сім'ї до таких речей безкомпромісне: у 2001 році принц Чарльз відправив Гаррі на реабілітацію, дізнавшись, що той пристарстився до каннабісу. З тих пір Чарльз, як і герцоги Кембриджські, присвятив багато часу і сил боротьбі з наркотиками.

В мережі почали активно коментувати новину.

"Королеву, мабуть, гарненько вштиріло ця новина", "А на весіллі з Гаррі Маркл кокаїн роздавала"?

Варто нагадати, що британські таблоїди розповіли про несподіване захоплення з першого погляду досить миролюбною герцогині Кейт Міддлтон.

Як повідомляв Знай.uа, Меган Маркл і Кейт Міддлтон показали зворушливі моменти року в одному відео.

Знай.uа писав, Кенсінгтонський палац підвів підсумки особливої року: поїздки, весілля, вагітність.