Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що працювала весь Новий рік і встигла виступити на чотирьох концертах відразу. Артистка розповіла, що вирішила відпочити за переглядом якогось фільму, але радянські комедії їй набридли.

"Ну що, ми зробили це !!!! 4 концерти вчора вночі , єєєє!!!! Ласкаво просимо до 2019! 🎉🎉🎉 Отже, я вже навіть олів'є дістала і включила телевізор. Звичайно, взагалі нічого дивитися 😂 Я то думала... Натрапила на Іронію Долі знову 🧟‍♂️ Ну скільки можна!
Добре, що на П'ятниці показують Орел і Решка. Там неймовірна @zhanna_badoeva в Якутії і АК47 їсть сирники з шампанським. Як ви? Що ви? Що дивитеся? Як живете взагалі? Напишіть))) P. s. А коли екстрасенси почнуться ?", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери почали відповідати: "Дааа по телеку відстій повний! Я з'їла торішній олів'є, найсмачніший на світі🙌 і дивимося Привіт, родині))))) 💋", "З новим роком🎉 а ми всю новорічну ніч збирали воду🤣🙈нас затопили сусіди! У перервах пили шампанське🤪 все одно було весело🤣так ми ще з чоловіком не відзначали💃", "А ми на кухні ремонт доробляємо.", "Анечка, з Новим роком!!♥ Теж дивитися нема чого, тому доїдаємо тортик))".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.