Знаменитої супермоделі 90-х Сінді Кроуфорд доводиться "червоніти" за своїх отпрыской. Так, днями її 19-річний син Преслі був затриманий поліцією за водіння автомобіля в нетверезому вигляді.

Хлопець мчав на великій швидкості на своєму автомобілі Teslaпо вулицями в Беверлі Хіллз. Це не вислизнуло від пильних очей поліцейських, і вони зупинили авто. Преслі пройшов тест на рівень алкоголю в крові. Його результати показали, що водій був напідпитку.

Сина відомої моделі забрали до поліційної дільниці. Там за нього заступилися адвокати. Раніше молодий чоловік не мав судимості, таким чином він був заарештований вперше. В результаті Преслі звільнили без застави, але під підписку про невиїзд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Але це не означає, що історія закінчилася. Преслі чекають судові слухання. Якщо хлопця визнають винним, у нього відберуть права строком на один рік.

Нагадаємо, що в США повноліття настає в 21 рік, а це означає, що Преслі в цілому не має права вживати алкоголь.

Батьки Преслі не коментують те, що сталося.

Нагадаємо, що Сінді Кроуфорд, не дивлячись на свій солідний вік, залишається цікавою для модних глянців.

Всесвітньо відома американська супермодель Сінді Кроуфорд, не дивлячись на свій солідний вік залишається цікавою для модних глянців і іменитих дизайнерів. Так, у свої 52 роки Кроуфорд стала головною героїнею ювілейного номера іспанського Vogue, який відсвяткував 30-річчя.

Навіть у 52 роки знаменита модель Сінді Кроуфорд тримає себе в формі і не боїться показати шанувальникам, як виглядає без грама косметики. Не смотя на вік, красуня не боїться публікувати свої фото без макіяжу. Так, на сторінці знаменитості Instagram з'явилося її ранкове фото з спортзалу. На знімку знаменитість без сорому демонструє себе справжню – без макіяжу і укладання.

Також портал Знай.uа писав, що Моніка Беллуччі після хворобливого розлучення з Венсаном Касселем, показала нового обранця